Solarium med Linn
// Allmänt

Linn skulle sola solarium.. Såklart jag också ska få sola då eller hur?! Liksom hallåå.. ska hon få bli brun måste ju jag också få. Så ja, vi delade somsagt på ett solarium och kabom så fick man en liten rand :D Weeey. Kaffehörnan

Vad skönt och solaURL: http://www.kaffehornan.se


Matilda

Hej jag ska köpa ett par converse och undrar om du vet någon bra hemsida att beställa ifrån eller någon bra och billig affär. Tänkte nämligen köpa ett par men det är ju så dyrt i Sverige! Tacksam för svar, Kram! btw du är jätte snygg och har en sjukt bra blogg! :-)URL:


Michelle

Hej Irene! Älskar din blogg och tycker du är så fin. Själv har jag ett stort problem så jag vet inte vad jag ska göra längre.. Jag och min pojkvän har varit tillsammans i lite över ett år, det har varit så himla bra mellan oss hela tiden. Tills för några månader sen då vi började bråka för första gången, men löste det direkt. Efter det så har vi bråkat minst en gång i veckan, om onödiga småsaker bara. Men den här gången är värst. Vi har inte pratat på 48 timmar, för första gången. Ännu en onödig sak, men han sårade mig faktiskt lite och jag har gråtit i två dagar utan stopp. Jag är så rädd för att förlora honom. Han är verligen allt jag har, och jag vet inte vad jag ska göra. Om jag hör av mig till honom nu så betyder det att han "vinner" som att det bara är jag som kämpar för att det ska funka. Men det här tar verkligen sönder mig inifrån, att nästan varje gång vi ska träffas så kommer han med en ursäkt om att han inte kan längre (vi kan bara ses på helgerna eftersom vi bor två timmar ifrån varandra) men när vi väl är med varandra så är allt perfekt. Han behandlar mig som en prinsessa då. Men nu är jag bara så rädd, vad ska jag säga till honom? Jag vill inte göra slut. Han är allt jag har och jag menar det, men jag har blivit som något han bara har tid för när han har tråkigt. Förstår du? Jag ber verkligen om din hjälp. Önskar jag var lika stark som dig. <3URL:


Ellinor

Frågestund på min blogga fråga gärna något!

http://ellinorolinnea.devote.se/blogs/24207111/fraagestund.htm#WriteCommentURL:


stephi

Vill du ha länkbyte? :)URL: http://nattstad.se/stephivictoria


Sofie

Vart solar du och hur mycket kostar det? :)URL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?