Svar på frågor
// Q/A

Var det du som hade en rosa kofta på the wave?
Svar: Yes, haha vi kom dit i mjukisar och mjukis tröja.. haha, chillinäni! 

Gör du länkbyten?
Svar: Med folk som har ungefär lika många som har ungefär lika många läsare som mig! 

Vart kan man hitta Hollies?
Svar: Jag vet inte men sök på nätet! 

Hej hjärtat . Jag undrar ifall du är alis X eimai k egw ellinida <3
Svar: Hej, nej det är jag inte! To xero Stefania! <3

Hur var det med uppdateringen?
Svar: Jag har förbättrat den! :D

Hur många år är den där Hanna?
Svar: Hon är 15, född 1997! 

Hej irene, vet du vart man kan köpa juicy couture mjukisdresser billigt?
Svar: Billigt vet jag inte, sök runt lite på nätet vettja! Men vet att de säljs på Nk men då är det vanligt pris.

Vad jag har hört av flera så har du haft sex med Felix? Stämmer inte det?
Svar: Jag vet inte vem som startat det ryktet men nej det stämmer inte. 

Shit vad brun du är! Har du solat solarium? Din blogg äger :D
Svar: Yes det har jag, men rätt längesen nu och färgen börjar försvinna.. buhu.. Tack så mycket! 

Var köper man bäst Victoria secrets bikinis/underkläder? Och vet du om dom har små storlekar, haha? Är inte född med värsta brösten här inte..Brukar ha 65B/C men alla snygga BH:ar som inte är "nybörjaredesignade" med hello kitty och små rosa blommor, brukar alltid börja på 70A... (:
Svar: Det är nog på victoriasecret.com . Alltså, jag tror att Victoria Secret är anpassat för personer som inte har så mycket kurvor. Det har nog små storlekar! Och kollar man på deras fashion show så har inte alla modeller speciellt mycket kurvor, snarare ganska så lite. Men det kanske är något jag inbillat mig..?gå in på deras sida och kolla! :D 

Kan man inte köpa din vs bikini om du tycker den är för liten och ändå ska köpa en ny? :) Hör av dig!
Svar: Jo det kan jag nog, OM jag köper ny! 

Hej, ÄLSKAR verkligen din blogg. Du hade ju en tävling för ett tag sen, att man kunde vinna att vara med på din blogg och jag hade verkligen velat vinna för som jag sa så gillar jag din blogg otroligt mycket. Jag gillar också verkligen att blogga själv, men jag får liksom aldrig upp statistiken som jag egentligen skulle vilja! Så då undrar jag om du har något tips på hur, eller om du skulle kunna hjälpa mig? haha...
Svar: Hej, åh vad kul! Länkbyten med folk får ju folk att hitta till din blogg så det är smart, delta i tävlingar som du deltog i min osv.. sen gäller det att ha en bra blogg också och det är bara söka på google "tips för en bättre blogg" om du skulle behöva det. Tack så mycket för din komplimang. :) 

Hur känner du Pelle?
Svar: Ehm, lite random faktiskt men han kikade mig och frågade om jag ville ses så träffade han, Micke, Liam och Leo mig och Annie.

Hur har du lärt känna Simon Micke basse och alla dom? :o Skulle bli jätte glad för svar.
Svar: Som jag sa över men Basse och jag började snacka genom instagram typ och så kom han och Simon hem till mig för vi skulle träffas. Micke och jag är väl inte direkt vänner men ja. 

Vad är IO elle vad du skrev där Felix också var och där ni va på bilderna under med datorerna?
Svar: Yes! 

Bara nyfiken vad det står det på tröja? Kam!
Svar: Det står "Jag hade nybörjar tur". Haha det är min brorsas tröja, han vann någon sån här 4kamps grej på grönan när vi tävlade med släkten och så köpte de den till han! Men jag andvänder den när jag sover och han andvänder den aldrig. ;) 

Vad fick du på beep testet? 
Svar: Lite längre än nivå 8 bara.. så dålig! Vet dock inte om alla beep test är samma så ja. 

Har du rakat bort dina ögonbryn, eller bara noppat dom sådär fint och sen fyllt i? Tacksam för svar! Kram
Svar: Noppat de och sen fyllt i. Taack! Fast mina ögonbryn är väldigt små och smala så målar de ju också där de inte finns hårstrån. Kramis. 

Har du rakat av dina ögonbryn? tycker att du skulle passa bättre med mer "naturliga" men kör på det du tycker om. Älskar din blogg såhääär mycket! Puss!
Svar: Nej jag har inte rakat de. Ja men mina naturliga tycker inte jag är fina, och somsagt gillar jag de så här. ;) Åh vad kul! Taaackar, puss. 

btw när ska du avsluta veckans blogg?? har du glömt bort det?
Svar: Ojojoj.. förlåt! Ska avsluta den ikväll eller imorgon, gud vad glömsk jag är.. uupsii. 

Hur gammal är du? 
Svar: Jag är 14, född 1998. 

Sjukt respektlösa ni är i klassen mot både er själva och er lärare. du spelar in en videoblogg, folk pratar så man knappt hör, håller på med mobilerna m.m. vadfan är det här? ni går inte i fyran direkt
Svar: Alltså, visst vi har stökig lektion osv men här har inte lektionen hunnit börja. Vi börjar alla lektioner med en genomgång och även ifall våran lärare står och skriver på tavlan så har faktiskt vi inte hunnit starta lektionen. Hon skrev upp saker på tavlan inför genomgången och när genomgången börjar så startat våran lektion om man säger så så vi har inte riktigt så här stökigt även om vi har vissa som pratar rakt ut, lägger kommentarer osv men sånna finns i de flesta klasser.

Går du i sjöstadsskolan?
Svar: Nope. NAMN
 

MAIL


URL

Spara?