Questions/Answers
// Q/A

Q - Hej! Det du skriver är alldeles rätt och ja önska att jag kunde va som dej... Jag har gjort ett stort misstag.. Jag har skickat två bh bilder på mej till två olika killar och nu har båda fått reda på att jag har skickat till dom:'( allt blev bara så fel och jag ångrar det så mycket..! Den ena killen ja skicka till är ja grymt kär i och för två dagar sen tror jag att vi nästan var på G. Den andra killen gillade jag för ett tag sen men inte nu. Hur ska jag göra???
A - Jag vet inte... Sånt är svårt! Men du får förklara för killen du gillar nu att du inte har känslor för den andra längre. Men det som är viktigast är att försäkra dig om att bilderna inte läcker ut. Om du inte litar på någon av de 2 så tycker jag att du borde vara säker på att bilderna raderas på något vis. Resten får du bara förklara hur du känner, för båda killarna. Lycka till! 

Q - Vilket program använder du? tacksam för svar.
A - Jag använder mig av Photoshop Elements 8. Jätte bra men tycker dock att Photoshop CS5 är bättre! 

Q - Fin outfit! :) har du fotat länge?
A - Tack så mycket! Om du menar allmänt fotat från hur "ung", så har jag fotat sen 3 år tillbaka men fick dock min systemkamera och började fota mer "seriöst" för kanske 2 år sen. 

Q - Kan du göra mer videobloggar?:)
A - Ska försöka få till någon! Men känns bättre när man har något att prata om. 

Q - Har varit på samma hotell :) nära chania på Kreta va?
A - Åh vad kul! Nja, ligger i Platanias men det går nog rätt snabbt att åka in dit. Inte jag som bodde där, utan Mathilda. 

Q - Vart badade ni?! Fett nice ju!
A - Årsta havsbad, ja det är väldigt mysigt där. 

Q - Bikini överdel från?
A - Den är från Victoria Secret! 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?