Tumme ner
//

• Ginatricots nya pikér - Jag var inne på Ginatricots sida och så kommer det upp ett par pikér och jag tycker de ser skit snygga ut! Tänker att det där är ett sånt plagg som man kan köpa i en billigare butik men som ser lite "finare ut". Sen trycker jag och kommer närme in på bilden.. Så står de under märket, ginatricot. Förstör hela grejen. Det är nästan som att vara utomlands, köpa en fejk LV väska så står det "made in china". Nej men typ.. Jag vill iallafall inte gå runt med kläder där de står hm, ginatricot eller bikbok synligt. De har snygga kläder men de punkt markerar att det är en sämre verision av Ralph lauren när de stämplar Ginatricot. 

• Halv hög hals - Om man går in på t.ex Bikboks startsida så kommer de upp 2 tröjor i början som har hög hals. Så inte min smak, men det kanske håller på att bli inne..? Kanske handlar om en vane sak men än så länge har jag inte sett någon kompis med de! Diss enligt mig iallfall. 

• Belle shoes -  Så sjukt snygga saker men så dålig kvalité. Är bara tvungen att dissa kvalitén där. Men kommer säkert handla något mer därifrån bara för att de har så uber snygga grejer!Ellen :)

Halloj Irre inte för att vara nån rättare men piken från Gina är Falsterbo collection och är "gjorda" för ryttare haha! :) sen är din blogg riktigt bra!
Ha en fortsatt trevlig sommar! :)URL:


Isabell

Åh tack så jätte mycket sötis. Desamma!!URL: http://Http://isabellmellin.blogg.se


Anonym

Vadå så du vill att folk ska tro att det är märkes?URL:


Anonym

Som det står i en kommentar över är det för ryttare, alltså mer för dom som rider eftersom att det är Skanör Falsterbo Horse osv. Haha :) jag tycker dom är skit snygga!! ;)URL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?