Question/Answer
// Q/A

Q - Fyller år i sommar och vet inte vad jag önskar mig kan du göra ett collage på tips ! Och sen tips för vad man kan köpa till mamma/pappa/syster/bror & kompis ?
A - Jag kan inte göra collage härifrån Grekland... Men jag kan fixa när jag kommer hem till Sverige vilket är om 3 veckor.. Haha! 

Q - Har du en vs bikini? Isåfall vilken storlek har du i den? (Såg en bild på insta)
A - Yes. Jag har faktiskt ingen aning! Men kan nog fråga mamma och återkomma till det senare, den är lite för liten iallafall. 

Q - Skulle vara kul om du gjorde ett inlägg om dina förebilder !
A - Det kan jag nog fixa, tack för tipset!

Q - Hej! Älskar din blogg. Men jag undrar du har ju .se istället för blogg.se. Hur fick du det så? För jag köpte en domän på Binero och när jag försöker lägga in det i min blogg så fungerar det inte. Minns du hur du gjorde? :/<3 Kram!
A - Kan hjälpa dig om du hör av dig till mig men kan inte förklara... complicated. Haha! 

Q - herregud du liknar ju en yngre version av jessica simpson! vackra människa o:
A - Haha tack! Tycker jag inte själv men tack. ;) 

Q - Får man köpa bacardi breezer där fast man är 15? :)
A - Yes!

Q - Sjuukt fin kjol! Vart har du köpt den?
A - Tack! På Hm faktiskt! 

Q - Vad sa killarna som var på?
A - I början var de jätte trevliga osv, fast man märkte att de försökte "haffa" lite smått. Sen tillslut sa den ena, Irene kom så ska jag säga nåt. Jag ba aa? Han ba, kan du säga till din kompis att göra något med Giorgis. Jag ba skrattade och sa nej, sen de ba "varför?". Jag ba skrattade och sa "Nej, alltså jag vet inte hur det går till i Grekland men i Sverige gör vi inte så, hon känner inte han". Typ så. Och efter de gick vi därifrån och snackade inte med de igen. De tror ju att turister är "enkla"... Så man får visa de att de har fel helt enkelt! 

Q - Varför tog du bort det förra inlägget?
A -Nej min bror "bloggrape" mig, skit kul...

Q - Varför tog du bort det förra inlägget?
A - För att det inte var jag som skrev de.

Q - festade du i dom där kläderna..
A - Ja!Linn:)

Sjukt fin du är asso! Skit i dom som trycker ner dig. Du ska vara stolt över vem du är! Älska dig själv;) dom som skrev att du är tjock är BARA avundsjuka. Du är inte tjock, du är så underbart sjukt fin! Man kanske inte kan säga så men du är så vacker!:') Du är en inspiration för mig och många fler. Fortsätt göra de du älskar och skit i vad andra tycker och säger. Jag vet att de inte är så lätt ibland, jag har varit i samma situation. Fina du!
Love YOU Irene ❤URL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?