Questions/Answers
// Q/A

Q - Hej! Älskar din blogg. Men jag undrar du har ju .se istället för blogg.se. Hur fick du det så? För jag köpte en domän på Binero och när jag försöker lägga in det i min blogg så fungerar det inte. Minns du hur du gjorde? :/<3
A - Hej & tack! Jag kommer faktiskt inte ihåg men har för mig att det var rätt enkelt..? Men sök på typ "sätt in egen domän på blogg.se" på google eller något. Går oftast att hitta svar på allt på google! 

Q - Kan du lägga upp mer outfits bilder? fin blogg!:)
A - Ska försöka. Tack! 

Q - Måste bara fråga om MK väskan är bra, alltså man kan ju inte direkt stänga väskan elr? Vill ha en men vill att den ska vara praktisk. Tacksam för svar <3
A - Jag tycker den är bra! Nej det kan man ju inte, men jag själv tycker min väska funkar för allt då de får plats med mycket saker i. Tycker den funkar praktiskt också, men det beror på ifall du tycker det spelar roll om den är öppen eller stängd.. Jag tycker du borde köpa en iallafall! 


Q - Eftersom det verkar som du har blivit intresserad av smink så kan du väl skaffa en smink kollektion ? Alltså sök på goggle eller på youtube på min smink kollektion så kommer det upp förslag osv .
A - Alltså, intresserad och intresserad av smink jag är intresserad av allt inom mode känns de som. Kläder, naglar, väskor, hår, smink osv. Jag är inte riktigt rik och då måste man prioritera och jag har hellre smink så det räcker och mer av annat än att införskaffa mig en hel smink kollektion men någon gång i framtiden kanske. 

Q - Hej! Superfin blogg! Asso jag har en fråga, hur fick du .se-adress? Jag har letat typ överallt, men hittar det inte, hur gör man och var hittade du det? Jätte tacksam om du svarar :)
A - Sök på "köp eget domän" så kommer det upp sidor där du kan köpa det. Kram! 

Q - Vet du vart Amanda har köpt sin mjukisdress? den är skit fin och skulle vilja ha en likadan! Fin blogg!
A - Frågade henne men hon visste inte och det var jätte länge sen hon köpte den, men de finns ju jätte härliga mjukisdresser på Ohio. Tack! 

Q - Du är skit vacker! Skulle jag kunna få din kik?
A - Taack! Irrees  

Q - Vart är ballerinorna ifrån? Är de ett par Tory Brush? Älskar din blogg btw
A - Nej det är från "Bell shoes", heter de så? Det är som kopior av Tory Brusch och kan intyga att de är dålig kvalité då mina gick sönder efter en vecka. Ska kolla efter kviito och om det finns kvar ska jag klaga! Haha. Åh sötis! 
Anonym

Fyller år i sommar och vet inte vad jag önskar mig kan du göra ett collage på tips ! Och sen tips för vad man kan köpa till mamma/pappa/syster/bror & kompis ?URL:


Anonym

Har du en vs bikini? Isåfall vilken storlek har du i den? (Såg en bild på insta)URL:


Anonym

Skulle vara kul om du gjorde ett inlägg om dina förebilder !URL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?