It's just me
// Allmänt

Hej sötnosar! Idag har egentligen varit en bra dag men som förvandlades till en jobbig när jag nådde fram till hem dörren efter skolan och insåg att jag hade fel nyckel. 1 timme hem från skolan, sprang nästan från bussen för att de var iskallt och så är de fel nyckel?!Ush, orkar inte ens prata om de. Äckligt hemskt. Godnatt, ska bädda ner mig i min goa, mjuka, varma säng! 

Erica

Hej!

Jag ha efter typ ett års tjat lyckats övertala mina föräldrar att köpa på VS, men de får bara precis gå under 75 dollar så måste köpa body-mist/hudkräm i mini-format. Har ingen aning om vad dem luktar, och undrar om du har luktat på ngn av dem? Det är Pure seduction, amber romance, love spell, secret crawing & such a flirt. DE SKULLE VARA SÅ HIMLA JÄTTEBRA OM DU KUNDE HJÄLPA MIG!
Älskar din blogg, puss // EricaURL:


Elin Fredriksson

Åh, vad fin du är. Dina ögon är så fina!URL: http://eelinfredriksson.blogg.se


moanorberg

SHIT VILKA ÖGON DU HAR!! jätte fina och jätte fina ögonbryn, hur formade du dina ögonbryn? och hur fick du flera läsare och hur fick du .se istället för bloggportalen? tacksam för svar. Helst om du kan svara i min blogg eller här i komentarerna.URL: http://mnorberg.blogg.se


Laura

Åååh vad fina ögon!URL: http://lauraaas.blogg.se


Anonym

redigerat ögonen? hahaURL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?