Jag & Amanda
// Allmänt

Jätte soligt och fint men stormade som bara den så det blev svårt att fota! Håret åt alla håll och kanter (syns ioförsej inte på bilderna). Vi tog inte alls många bilder tills vi bestämde oss för att gå in värma oss och ta en "paus": När vi kom in satte vi in minneskortet i datan och det var sjukt fina bilder på Amanda men jag vart inge vidara och ville inte alls fota mer. Bättre lycka nästa gång. På söndag ska vi fota igen jag, Amanda och Annamaja. Behöver nya bilder! Kramis.
Ebba

Hej, jätte fina bilder... Jo jag undrar hur du gör så att bilderna blir mot varandra eller vad man ska säga.. alltså så som det är på din sista bild på dig! Då har du ju typ vänt bilden mot varandra eller nått sånt! Vilken app eller så gör du så i?:)URL: http://ebbahansn.blogg.se/


Anna | Lauana

Asfina!:)URL: http://lauana.blogg.se


Matilda Klasson †

Så fin gumman :*URL: http://matildaklassons.blogg.se


Anonym

http://dianapayne.blogg.se/2013/march/inspiration.html#comment - tog ditt inspirations bildURL:


Anonym

lillagumman, dina lår i strumpbyxor går fan inte att ha! Sen din fula utpetande mage i denna kjol är hemskt! Du leker så jävla mycket! Folk läser din blogg för att garva nte för ta inspo. Du säger att du inte dricker men sen skriver du "Är bakis" "K?" måste hela världen få veta är Irre dricker och röker? Sen din jävla utväxt är jävligt! Dina ögonbryn är nästan värre! Sedan tar man inte kjolen till sånna kläder..Det ser ut som kjolen ska sprängas. När kommer barnet? Vilken månad kommer Hen? Du tror att du är så ball och att du kan få som du vill din råtta! Snälla gör inte duckface... Ber dig, gå inte sådär du lär skrämma alla!URL:


Amanda

Hej! Först vill jag bara säga att du har en as bra blogg! Sen undrar jag vad du har för typsnitt på dina inlägg, storlek osv. ? :)URL:


Anonym

jättesnygg bild irre :)URL:


Towie

Tycker du är asgrym, strunta i vad andra säger, kläderna passar jätte bra!URL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?