Smink tips
// Skönhet & ytligheter


En perfekt vardags sminkning enligt mig inehåller ungefär det här över

Mascara - Från Maxfactor, har köpt hem den ett antal gånger nu och den har funkat lika bra varje gång! Blir inga klumpar osv om man applicerar den rätt. 

Ögonbrynspenna - Enligt mig så funkar HMs ögonbrynspenna perfekt, och det är till ett väldigt billigt pris också. Känns onödigt att köpa dyrare när den där funkar super bra.

BB cream - Tycker de känns mycket bättre när man sätter på ett lager bb cream innan man tar över fondation osv. Ger en fin yta, den från Loreal paris är väldigt bra för den är så tunn. 

Fondation - Den från Smashbox sitter väldigt jämnt och den blir varken för glansig eller för torr. Ett stort tips faktiskt! Inte bara det att den ser toppen ut, den innehåller också vitaminer och andra saker som är bra för hyn. 

Bronzing powder - Den på bilden är från Dior. Lite dyrare, lite bättre. Själv använder jag inte rouge utan använder nästan puder som rouge istället. Sätter den precis under kindbenen så att kindbenen framhävs jätte mycket. En av favoritdetaljerna när det kommer till smink! 

Conceler - Mångas favorit är nog den från Make up store, standard att alla har den och den har även jag. Men egentligen så fördrar jag helst en flytande conceler, min kompis har en som täcker mörka ringa så sjukt bra. Tyvärr vet jag inte vilken hon har... 

Läppstift/läppglans - Den där sista detaljen som gör allt, enligt mig då. Jag tycker det är så snyggt med ett ljusrosa läppglans så att man får lite färg i ansiktet. Inte bara att det blir färg utan även ser läpparna fylligare och snyggare ut! En av mina wanties är ett ljusrosa läppstift från Mac, ska man ha läppstift ska de absolut handlar därifrån! clara ask

Hej! Älskar din blogg. Men jag undrar du har ju .se istället för blogg.se. Hur fick du det så?
För jag köpte en domän på Binero och när jag försöker lägga in det i min blogg så fungerar det inte.
Minns du hur du gjorde? :/<3

Kram!URL: http://claraask.blogg.se/

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?