Svar på tal
// Allmänt

Q - Känner du Nicole Grängshem? Isåfall hur? Jag såg typ förut att du var med henne osv.. Haha hur känner ni varandra? :) brukar ni träffas? :)
A - Yes det gör jag men inte särskilt bra med tanke på att vi bara träffats en gång. Men vi kom jätte bra överrens och har pratat om att ses igen så det ska vi göra soon hoppas jag, jätte gullig tjej. Vi träffades genom bloggen! 

Q - vänta whut?! är du tsm eller på g med någon? :D
A - Jag har en pojkvän ja! 

Q - OMG KLÄNNINGEN VART HAR DU KÖPT DEN
A - Det är inte min det är Moas och tror den är från Nelly.com men annars finns det liknande därifrån. :)

Q - hallå har du på dig leggins under klänningen eller är det bara dina ben? asså utan något?
A - It's just my legs! 

Q - Vad heter filmen där hon säger you have no osv? Och bitch? 
A -  
Förlåt men jag vet faktiskt inte! Kanske "LOL" , "Girls have fun" eller "So undercover". 

Q - om du tycker att den är skitfin varför säljer du den då? bara undrar, älskar din blogg btw :)
A - Använde den inte. :) 

Q - Har du fått din iPhone 5 nu? Är den bra?
A - Nej, när vi skulle hämta ut den var det tydligen 30 dagar kvar.. Alltså kan jag hämta den i slutet av April.

Q - HUr länge sen var det som du senast träffade Felix? Umgås ni alls? Är ni vänner?
A - 6 månader sen ungefär, nej och nej. 

Q - JAG HAR SETT DIN NYA DESIGN PÅ EN TESTBLOGG!!!! Den är fin, MEN.. DU HAR HÄRMAT CLARABORTHWICK.BLOGG.SE HELT! Med strecken i header allting, precis som claraborthwick.blogg.se.. Omg lite pinsamt tycker jag faktiskt .. taskigt ju
A - För det första så är det inte jag som gjort designen, för det andra är det inte min nya design kommer inte använda mig utav den eftersom att jag inte gillade den. Vill inte ha en "blå/grå" design och blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Och ja, jag vet att den var lik hennes men vad spelar de för roll när jag inte ens använder den?:) Jag och Nathalie missförstod varandra när jag förklarade hur jag ville ha min design så nästa gång jag beställer ska jag förklara mer noggrant!
stephanie

God dag, mitt namn är stephanie och jag skulle älska att dela en underbar vittnesbörd. Jag var lyckligt gift för ungefär fyra år före mig och min man började ha problem tillflyktsort försökte några spell hjul jag trodde allt hopp försvann och jag grät länge innan jag introducerades till en profet kallas Brian Carn av en vän till mig som hjälpt till att sätta allt tillbaka i ordning av hans speciella böner och idag är vi fortfarande lyckligt gift så jag vill använda detta medium för att utmana någon av er som passerar genom svårigheter att kontakta denne man, vi har skapats för att få bäst av livet inte att gråta varje natt och dag jag vet hur det gör ont eftersom har varit där så om du vet att du passerar genom någon utmaning kontakt honom på hans e-prophet.briancarn@yahoo.com detta är den bästa spell caster som någonsin har levt är så säker på det eftersom han har också hjälpt några av min friends.again sin e-post är prophet.briancarn@yahoo.com eller hans telefon nr +447031982695URL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?