Träningstips
// Träning & kost

Tänkte komma med lite små träningstips här. Jag har ju nyss börjat träna igen två gånger i veckan med Nogghor som jobbar i våran skola. Han är riktigt biffig han! Han pushar en till 100% och har aldrig haft sån träningsverk som jag fått efter de träningar jag kört med han. Så här kommer lite tips:

Personlig tränare är grymt bra sen förstår jag om de inte är så många i vår ålder som använder sig av de då man kanske vill bestämma själv plus att det kostar pengar. Men vill man verkligen träna till max på gymmet är de super bra, då får du all hjälp du behöver så du gör övningarna rätt, lär dig nya övningar och blir pushad till max. Då kommer du verkligen inte lata dig och träningsverk ingår vilket vi gillar!

• Snygga träningskläder är något som står med på allas lista och kanske är lite uttjatat men de hjälper. Får en att känna sig mer fräsh och taggad. Att införskaffa sig några nya tränings tights eller linnen får en att vilja träna och få använda de. Man känner sig mer sportig då också och de är en underbar känsla.

• Variation av träning kan nog kännas viktigt för många. Gymmet blir lätt uttjatat när man gör samma sak varje dag.. Då är zumbapass smart. Även paddling med någon kompis eller kanske sin mamma/pappa så man får spendera tid med de under sommartid är bra. Finns mycket. Powerwalka och gå ut och springa är enkla saker man kan göra ofta.

Träningsvideos ifall man nu inte skulle känna sig motiverad av att sätta sig och göra situps hemma t.ex. Träningsvideos gör en då lite mer motiverad, och motivation vet vi alla är viktigt för att lyckas. Så leta runt lite på nätet efter bra videos, kanske hittar ni någon favorit kanal på youtube med en massa bra videos. 

• Öka försiktigt med träningen. Många köper gym kort och börjar med att träna fem gånger i veckan och kör slut på sig själva. De är inte alls bra. Då tappar man orken och de är lätt hänt att man sen istället slutar med träningen helt för att man är helt slut körd. Så börja med 2 gånger på gymmet kanske och sen kan ni lägga till att ni går ut och springer någon dag i veckan också och sen även lägga till ett gympass. Kör hellre lite träning i början istället för att gå från att aldrig till träna till träning varje dag. Då tappar man all energi. 
 Hoppas ni gillade tipsen! Ska försöka ge träningstips oftare.Anonym

Vad önskar du dig i julklapp ?URL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?