Ang förändringen
// Träning & kost

Jag har fått väldigt mycket frågor ang hur jag tränade för att nå mitt mål från vintern till sommaren.
I vintras började jag gymma med 2 kompisar och i början gymmade vi 2-3 gånger i veckan ordenligt och sen så åt jag nyttigt. Jag köpte hem nyttiga flingor, bröd osv till frukost eftersom att ljust bröd inte alls är lika bra. I skolan så tog jag de alternativ som var nyttigast och när jag gymmade efter skolan köpte jag någon frukt före och efter. Till middag åt jag bara vanlig mat och om det var t.ex kött och potatis så skippade jag beanesåsen, var det pasta skippade jag ketcup, skippade onyttiga såser. Oftast bad jag dock mamma göra ris eller bulgur till mig eftersom pasta osv innehåller mer kolhydrater. På gymmet började vi alltid med att pw på rullbandet eller crosstrainer, ibland cykla också. Jag gjorde alltid "konditions" övningar i en timme för att jag skulle bränna fett sen gick jag över till styrka då jag gjorde ungefär 2 varv på maskinerna och sen brukade vi köra plankan/situps + rumpövnignar och även en mag video jag lagt upp här förut som är super bra. Jag måste även vara ärlig och säga att jag slarvade med maten under en period och skippade lunchen i skolan och åt bara sånna här bantnings "chokladkakor" typ. Vilket jag inte alls fick energi av. Men sen åt jag mer friskt. De sista överfettet som gjorde magen helt platt gick bort i somras bara av anledningen att jag rörde mig mycket mer och som ni nog vet äter man inte lika mycket för att man är ute med polare, på stranden mm. Men det är klart att min träning under vintern och höstern hjälpte bäst. Där fick ni veta hur jag gjorde, tyckte jag tränade lagom mycket och åt lagom nyttigt. Om ni vill att jag publicerar den grymma mag videon igen så är det bara kommentera.Daniella

Snälla lägg ut magvideon igen! :)URL:


Anonym

Är så himla avis på dig. Har ungefär sån kropp som första bilden och har alltid mått dåligt över det. Gymmar nu sen några månader tillbaka. Mina kompisar säger att dom märker skillnad men helt ärligt märker jag inget själv.. Min mage är inte så fettig utan mer hård (någon cm in alltså) där det är hårt och det är mer utåt, vet inte hur jag ska förklara. Kommer jag aldrig kunna bli smal?

Inget tips på att få bort fett på insida lår?URL:


klara

lägg in videon.
Vart la du ut den förut, hittar den inte på din gamla blogg....URL:


Elin

Oj vilken förändring. Hur mycket gick du ner och vad väger du nu? Puss!URL:


Maria

Kolla! Sthlmskvaller skrev om dig!!!
http://sthlmskvaller.blogg.se/2013/october/irene-mantonanakis.htmlURL:


Elin

Vad häftigt att se förändringen, bra jobbat!URL: http://piggelinen.blogg.se


Princess Lilla Lii

Vilken otrolig förändring, du är ju helgrym!!!URL: http://www.princesslillalii.blogg.se


Isabella

Kan du skriva ett inlägg om vad man exakt ska skippa och vad man ska äta. Vilka övningar som är bra på gymmet till mage och låt och vilka övningar till rumpan. Jag ska börja träna för första gången och efter att sett att du har lyckats så vill verkligen ja lyckas och har dig som inspiration till min träning, man kan om man vill! Men så det skulle vara jätte snällt pm du kunde skriva ett inlägg om va man ska äta och skippa, och bra övningar till mage, rumpa & lår! Även om du vet jätte bra övningar som man kam göra hemma? Kan du ta sånna övningar som man kan få skillnad på två månader. Då ja vill börja träna nu o sen att ja har skillnad till sommaren/juni. Hur ska man tappa fettet & sedan få muskler skulle ja vilja veta i hela inlägget! Tack så mkt i förhand och hoppas att du ser detta o svarar!! :)) bra kämpat till dig, kram <3URL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?