Innelistan
// Mode

• Scarfs. Tycker det är en as snygg detalj för att göra den enkla svarta skinnjackan snyggare. Såg en beige/brun på Belle Shoes i Farsta c med döskallar som var riktigt söt och den kostade bara 100:-. Hade dock inga pengar med mig då men ska försöka köpa den om någon vecka  eller så.

• Fanny Lyckman.
Måste hissa Fanny Lyckman! Hon är min absoluta inspiration, älskar hennes stil, hennes bilder och hennes utseénde. Om ni inte varit inne på hennes blogg måste ni gå in nu, tryck här!

• Mössor med tryck.
Har ju kommit in massa mösser med t.ex texten "Vouge", "Homies", "NYC" osv. As snyggt enligt mig och verkar ha blivit väldigt inne här i blogg världen. Finns massor på chicy.se.  

• Primeboots & Johnny bulls kängor.
Själv tycker jag inte Hunters och Uggs är lika snyggt längre. Hunters har blivit så standard och Uggs har folk haft i evigheter känns de som, sen jag gick i.. 5an? Men de är ur mysiga och fortfarande söta. Men tycker Primeboots/Johnny bulls och andra kängor tar hem priset!Anonym

Men kan man ha primeboots/Johnny bulls när det är som kallast på vintern? Är nämligen väldigt sugen på ett par Johnny bulls :)URL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?