Ny vecka nya tag
// Allmänt

Updaten har sugit den här veckan och de ber jag om ursäkt för. Men imorgon är det måndag vilket innebär ny vecka, nya tag. Helgen har varit härlig men har kunnat varit bättre. Fest i Huddinge igår, avbröts eftersom att de kom poliser då de tydligen skulle varit "flempan" folk som följt efter folk som skulle till festen. Slutade med att jag hamnade i Tyresö och på vägen hem därifrån idag träffade jag på Mickis, Felicia och Fanny så hängde ett tag med dom och sen kom jag hem. Brorsan har nyss efter massvis med år lyckats övertala mamma till att låta oss köpa hund, sitter och kollar på raser nu och tror jag vill ha en amstaff! :D  Emilia

Du lär ju knappast skaffa en amstaff om du inte har hundvana sedan innan...URL:


andrea

skaffar du en amstaff är du seriöst dum i huvudet.
din hundvana är antagligen på nivå 0 eller kanske 1,5 för att underhålla en amstaff behövs MYCKET motion, hjärngympa osv.
Du kan inte lära den att sitta ligga och stå och tro att hunden kommer klara sig bra på det, en amstaff behöver bruks träning flera gånger i veckan.
Sen tycker jag verkligen att du ska tänka över innan ni skaffar hunden, att sova över varje helg och träffa så många kompisar som du göra varje dag kommer inte gå.
En hund kan vara ensam MAX 6-7 timmar varje dag, vilket betyder ca det du går i skolan, och även då måste någon åka hem på lunchen och rasta den.
Sen direkt efter din skola måste du hem och gå ut med hunden och hålla den sällskap hela kvällen till dagen efter.
Kommer du orka göra detta i 12 år? Ok isf, men vad du än gör köp inte en amstaff, rottweiler, schäfer, eller någon annan bruksras för du och din familj kommer inte kunna ta hand om den och den stackars hunden kommer lida.URL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?