Questions/Answers
// Q/A

Svar på lite frågor som jag fick innan jag bytte tillbaka till blogg.se

Q - Blogg.se! varför vill du byta?
A - Jag ville byta för att jag själv upplever att statestiken suger på myshowroom, varför vet jag inte men jag antar att folk bara föredrar att läsa bloggar på blogg.se. En anledning till varför jag böt dit från början var ju också att man skulle tjäna pengar men de samarbetet de hade med bloggerfy är ju nu borta så jag kan lika gärna blogga på blogg.se då. Men jag tycker att Myshowroom har riktigt snygga sidor!

Q - Vilka bloggar läser du? 
A - Jag läser bla Biancas.nu, Nickys.se, Palosfoto.blogg.se och många fler. 

Q - Hej skit snygga bilder! Fotar du med kamera eller mobilen? Om du fotar med kameran hur får du över bilderna på mobilen? Eller har du bara dom på datorn?
A - Jag fotar oftast med min kamera, Nikon D3100 och jag laddar upp bilderna på bloggen och spar de till mobilen genom att gå in på bloggen och trycka "spara". Annars går det ju att skicka bilden till någon på facebook, gå in på fb meddelandena på mobilen och spara (om man nu inte har blogg).

Q - Vart ligger affären lager157?
A - Den är nyöppnad i Port 73 i Haninge, den kanske finns på fler ställen och då är det bara googla.

Q - Skulle inte du kunna göra irres Hissar och dissar inom mode o grejor?
A - Jo jag fixar det i veckan. 

Q - Är så himla avis på dig. Har ungefär sån kropp som första bilden och har alltid mått dåligt över det. Gymmar nu sen några månader tillbaka. Mina kompisar säger att dom märker skillnad men helt ärligt märker jag inget själv.. Min mage är inte så fettig utan mer hård (någon cm in alltså) där det är hårt och det är mer utåt, vet inte hur jag ska förklara. Kommer jag aldrig kunna bli smal? 
A - Om du gymmat i 7 månader borde de skett lite förändring iallafall, och du kanske inte ser det för att du kollar dig i spegeln varje dag. Men ger du allt på gymmet? för det är viktigt! Få motivation genom weheartit och träningsbloggar. Att magen är hårdare 1 cm inåt, så är det för de flesta! Magmusklerna sitter ju innanför "fettet". Och för att du ska få musklerna att synas gäller de att få bort lite av fettet på magen och de gör du genom att inte stoppa i dig för mycket sötsaker (alltså tänk på vad du äter) och genom att fortsätta röra på dig och träna magen super hårt. Du ska få träningsverk, då vet du att du kämpat och att det tagit! Men tänk på att du måste träna ryggen ifall du tränar magen, annars kan du få problem med ryggen om den inte orkar bära upp magens muskler. Klart att du kommer kunna bli smal, det är bara fortsätta kämpa. 

Q - Skulle du snälla kunna lägga upp vilka övningar du gör? Skulle vara så sjukt snällt för försöker själv träna för en finare mage och kropp överhuvudtaget. Stay beautiful!
A -  Jag använder mig av de vanliga tråkiga situpsen, plankan och den när man ligger på rygg och någon puttar ner dina ben och de får inte nudda marken så ska du dra upp de igen (jag tränar oftast med någon, haha). Och sen eftersom de var någon mer som ville att jag skulle ladda upp magvideon igen så har du den här under, den funkar super. 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?