Mums birthday
// Allmänt

Idag är det ingen vanlig dag för de är mammas födelsedag.. och det har vi firat med en middag ute på en väldigt fin resturang i stan med utsikt över vattnet. Jätte god mat verkligen och mysfaktor 100. Så vi satt kvar där rätt länge och pratade om allt verkligen, lite mamma och dotter tid behövs ibland. Grattis bästa mamma!


Christmas celebration
// Allmänt

(snö hade gjort bilderna lite mer fancy) 

Hej på er och god jul! Nu har jag testat kameran lite, jätte nöjd. Men måste lära känna den lite bättre bara. Har firat jul, vilket blev väldigt bra. Som vanligt Kalle Anka, mat, julklappsöppning och spel. Och tyckte allt blev lyckat, god mat, fina julklappar och ett trevligt sällskap. Dock kunde de gått lite bättre på spelen.. Menmen, man kan ju inte vinna jämnt ;) hehe.. Hoppas ni fick en bra jul ni med!


Tidig julklapp
// Allmänt, Shopping

Fick dessa örhängen av B som en tidig julklapp! Hade önskat mig de så blev super glad. Mitt lov består mestadels av jobb, så inte jätte mycket tid för bloggandet. Men, jag har fått en ny kamera!! Så jag är självklart super taggad på att använda den, så det kommer att komma inlägg så fort det finns tid. 


Question/Answer
// Q/A

Q - Undrar vilken storlek du har i din jacka och om den sitter bra oså?
A - Jag har storlek 36 i den och jag tycker den sitter jätte bra! :)

Q - Hej, har du någon aning om hur lång frakten på Sheinside är?
A - Jag har för mig att det tog ungefär tre veckor att få hem mitt. 

Q - Hur gör du collagen?
A - Jag gör de i Photoshop, tog ett bra tag för mig att lära mig PS men lätt värt det.

Q - Kan du berätta lite hur du jobbar? Var det svårt att få jobbet osv? Skulle vara jätte kul att veta :)
A - Jag har mest fått stå i kassa, så det är väl så jag jobbar. Alltså vet inte om det var svårt, skrev ett cv om mig själv och gick på en intervju. Det var nervöst men jag försökte vara glad och social som jag är i vanliga fall. :) 
Bild från Kreta.. ååh!