Hemma från landet
// Allmänt


Haft två soliga dagar på landet med bad och vänner. Idag tog jag, Kim och Kevin 7 båten hem. Nu är jag hemma hos Sara, vi har gjort smoothies, pratat och håller på att planera kvällen. Utgång blir det! På Söndag åker jag till Grekland, och när jag kommer hem kommer ni antagligen få massvis med bilder. Tror vi kommer ha en kamera där nere. Vi hörs, kramis.


Klocka & smycken
// Shopping

Hur snyggt? Köpte klockan och armbanden idag för endast 270kr från ur och penn. Så nöjd! Finns visst en del kap att hitta på rean iallafall har jag märkt. Så behöver du en klocka så säljer de massa för 200-250. Kramis!


Sheinside.com
// Mode, Tips


Vill återigen tipsa om Sheinside med sina snygga och biligga kläder. Dessutom har det en hel del rea med upp till 70%, t.ex allting över förutom den rosa plånboken har nersatt pris. Tryck här för att komma till deras hemsida.


Blidö & pripps
// Videoblogg


Video från landet - Blidö och en del av Pripps cup. Borda ha filmat mer och bättre videos, men tänkte inte så mycket på bloggen när jag var där borta. Hade super trevligt och kul ifall, hoppas ni gillade videon!


Värt att se
// Åsikter/tankar

 
Jag blir så glad av den här videon. Visserligen är jag en av de tjejer som gillar att sminka mig, fixa mig osv men det ska inte vara ett måste. Jag brukar oftare vara osminkad än sminkad. Med mitt ex kände jag mig obekväm osminkad, nu skulle jag aldrig tänka mig vara tillsammans med någon som fick mig att känna mig fulare utan smink. Vet att det finns många tjejer där ute som inte vågar visa upp sig utan smink. Det är synd att det är så, de är något vi måste jobba på.


Mys i stan
// Allmänt

Idag har jag varit i stan med pinglan över. Behövde verkligen leta efter en bikini och jag hittade en uber snygg! Längtar efter att få använda den, hihi. Efter det gick vi i fler butiker och sen tog vi (egentligen bara Sara) en fika. Jag nöjde mig med vatten då det är svårt att hitta något utan kolhydrater och socker, suck. Imorgon ska vi se på Pripps cup, berättar mer om det imorgon! Kramisar. 


Rebecca Stella For Nelly
// Mode

HÄR / HÄR / HÄR 

Love it! Det gör så snygga kläder så det är sjukt. Detta är ett perfekt exempel på när man bara vill klicka hem ALLT. Det kan vara lite farligt, haha. Klänningarna är dessutom på rea, halva priset så passa på! Kramisar.


The little black
// Allmänt

Fick hem den här snygga klänningen igår från missher.se. Den verkar tyvärr vara slut men jag tycker ni borde gå in och kika in deras utförsäljning! Köpte även en topp som ni lär få se i någon outfit framöver. Super nöjd.


Off shoulder trenden
// Mode

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR 

Bara jag som tycker det är så snyggt? 
suttit och kollat runt på massa olika toppar och klänningar, en topp SKA införskaffas! Så snyggt nu på sommaren. Tror jag är tråkig och kör på en vit eller svart som är enkel att matcha.


Midsommar 2014
// Allmänt

Jag firade midsommar med familj och vänner. Åt gott, körde badminton, gick tips runda, badade pol & tunna. Spelade hög musik och drack lite smått. Det blev en rolig kväll tillsammans med Linda, min låtsats bror och hans fem kompisar. Hoppas ni fick en lika rolig midsommar som mig!


Caseapp.se
// Shopping

Har fått hem mitt super snygga skal från caseapp.seDet säljer båda väldigt fina färdiga iphoneskal och samsungskal, sen kan du även göra ett eget som jag gjort. Det har nu fixat färdiga mallar så du sätter in bilder i färdiga rutor, sen kan du själv beskära osv. Väldigt enkelt och smidigt! 


En vecka på landet
// Allmänt

Veckan har spenderats på mitt landställe. Jag och Alma startade veckan med lite husvagns fest med vänner där ute och två tjej kompisar med landställe en ö ifrån. Tyvärr blev Alma med om en hjärnblödning och var tvungen att åka hem. Inte alls kul det som hände. Men jag har varit kvar ute med familjen, träffat vänner, åkt vatten skoter, badat och tagit det lugnt. Sen avslutades självklart veckan med lite fest igen! Igår hälsade jag på min kära Alma som mår himla dåligt, hoppas hon blir bättre snart. I helgen blir det landet igen, och jag längtar!