Tips tips tips!
// Mode

En av mina favorit nät butiker måste vara Saboskirt med sina fina klänningar och playsuits. Nu hittade jag även denna tröja som skulle passa perfekt ute på landet! Tycker ni borde gå in och ta en titt, verkligen värt! 


Bal 2014
// Allmänt

Igår var det min tur att gå på bal! Jag var orolig för mitt hår, men Emelie gjorde lockarna super fina! Jag, Mattias och tre andra par åkte i en vit limmo till balen. Usch vad pinsamt det var att kliva ur, såå mycket folk! Vi hade bal tillsammans med fyra andra skolor, vilket gjorde allting mycket roligare. Efter balen gick de flesta vidare till Strand badet där resten av kvällen spenderades. En riktigt lyckad kväll jag kommer minnas länge.


Följ mig på instagram
// Allmänt

Just nu uppdaterar jag instagram mycket mer! Så följ mig där: irres. Ska försöka vara lite mer aktiv här, men så tråkigt utan min systemkamera. Pengar har gått till mycket annat nu, mobil, sommar kläder, balklänning, balskor, löshår, frisör, limousine osvosv. Men nästa månad har jag antagligen en fungerande kamera och är back on track! Men så länge hittar ni mest på irres@ig.