Lite mer om lchf
// Träning & kost

Eftersom att jag själv är ny med det här så vet jag inte exakt hur jag ska förklara. Det jag förstått iallafall är att ifall du endast äter protein, fett och ovangjorda grönsaker och skippar kolhydrater och socker så bildas inget fett och därför går du ner i vikt. Kroppen får börja jobba med ditt kroppsfett och bränner ner det istället. 

Min syn på det hela är att det är en bra "diet". Många har ätit så här i flera år och har de som deras matvana, de ser det inte som en diet. Jag tycker det är bra att man slipper behöva räkna hur mycket kolhydrater, kalorier osv du stoppar i dig utan faktiskt kunna äta så mycket du behöver (man behöver inte överdriva).

Under den korta period jag än så länge testat detta har jag mått väldigt bra, haft energi osv. Det som kan vara jobbigt är väl i skolan, om det inte finns något som passar att riktigt äta utan ris, potatis eller pasta. Som idag när det var köttgryta, visst funkade de och bara ta det och grönsaker men hade självklart smakat bättre med t.ex ris till.

Jag vet att många i vår ålder skippar att äta för att gå ner i vikt, jag har själv gjort samma sak. Det är ur kasst, man mår inte bra av det alls och det kommer inte hålla länge + kan leda till ätstörningar mm. Testa hellre lchf eller att följa tallriksmodellen, vad som helst! Men snälla, svält inte er själva. Även om du blir smalare så mår du inte bra av det. 

Ni kommer iallafall få en del lchf recept här på bloggen nu i framtiden och om någon av er också håller på med lchf och har något tips, kommentera gärna! Anonym

Jag förstår inte varför du går på LCHF när du säger att du redan är nöjd med dig själv?URL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?