Yoghurt med banan
// Träning & kost

Gott och enkelt mellanmål! (vet dock inte om detta är bra för lchf, precis börjat med detta och vet därför inte så mycket)

Har börjat med äta lchf för en vecka sen. Det står för low carb high fat (lite kolhydrater mycket fett). Det jag inte får äta är då alltså socker och kolhydrater (ris, pasta, potatis, bröd, flingor t.ex). De du satsar på att äta är protein, fett och ovangjorda grönsaker. Eftersom det bara gått en vecka så är jag inget proffs om detta än, men tycker det känns bra än så länge och ni kommer få fler inlägg angående detta. Tänkte göra ett där jag förklarar mer imorgon.GoForFit

Fil och banan är ju inte direkt LCHF dock.. Snarare motsatsen. Eller det kanske är en gammal bild? :)

Svar: Det är yoghurt, vet dock inte om det heller är så bra. Har nyss köpt en bok om lchf jag ska läsa! Nybörjare, still learning. :)
Irene MantonanakisURL: http://goforfit.se


GoForFit

Yoghurt, my bad, sorry! :) Skulle dock rekommendera att byta ut den (säkerligen) sockriga yoghurten till kvarg istället, smaksätt med Fun Light så smakar det som en riktigt god och söt yoghurt. Kvarg är väldigt proteinrikt. Banan (eller frukt i allmänhet) är nästan bara kolhydrater, dessutom snabba sådana. Toppa istället med nötter. Eller nötsmör! (mums!) Ex jordnötssmör (osockrat! Såsom green choice). Om du köpt en bok har du nog snart stenkoll på läget!

Hur som, väldigt snygg blogg!! :)URL: http://goforfit.se


Mikael Ohlsson

Ser smarrigt ut ! provade också med Lchf för ett tag sedan, men fungerade inte för mig. Provade fasta istället och det gick bättre. Lycka till ! :-)URL: http://publishme.se/greatcig.blogg.se/


maria

att följa tallriksmodellen är dock de bästa:)URL:


Sara-Louise

Om du tränar mycket Irre så kan jag rekommendera att istället köra på typ tallriksmodellen och foka på långsamma kolhydrater såsom fullkornspasta etc för att orka hårda träningspass! Samt mycket protein såsom kyckling, fisk, kött osv. Men om LCHF är din grej så försök skippa bananer för det är snabba kolhydrater :) grymt iallafall att du väljer att inrikta dig inom kost, man kan må så mycket bättre av det!

Svar: Tränar inte överdrivet mycket eller hårt så kör på det här och kollar hur det funkar. Och nu har jag koll på att varken yoghurt eller fil är bra. Ja, jag hoppas kunna må bra utav det här och förhoppningsvis se resultat :)
Irene MantonanakisURL: http://www.jagvillfram.blogg.se


Sara-Louise

Grymt! Bara man vågar testa sig fram :DURL: http://www.jagvillfram.blogg.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?