White shoes
// Shopping

Skor: Scorett Pris: 1000:- 

Det var dessa skor jag fick med mig igår. Var först inne på att köpa ett par nya air force, men kände att jag behövde lite "finare" skor. Tyckte dessa passade perfekt till vardags, gillar mönstret och kedjorna var den perfekta detaljen.


Kungsträdgården
// Allmänt, Outfits

Topp - Bikbok / Jeans - Replay / Skor - Nike air force

Självklart skulle även jag förbi Kungsan! Var lite sen kanske men lite blommor fanns det kvar. Jag och Fredric satte oss på en uteservering och tog varsin öl, råkade träffade på några vänner så då blev det en till. Jätte mysigt! Sen blev det även köp av skor och en jeans kjol, som jag letat! Nu är jag happy.


Ny vecka
// Allmänt

Ja då var det måndag igen. Älskar att jag börjar halv 1 och endast har en lektion, skönare blir det inte. Inatt sov jag hos några kompisar, mös i solen och kollade en skräckfilm. Efter skolan blir det gym och sen kanske jag sover där inatt igen. 


Prioritera skola
// Allmänt

Hinner inte alls blogga nu.. Och det är så tråkigt för jag vill! Men skrivbordet är verkligen fullt nu med saker som behöver bli klara till sommaren. Så jag kämpar på och ska försöka få rum för blogg inlägg. Because I really want to. Dags för jobb nu, kram!


En somrig outfit
// Mode

Väska - Stella Mccartney / Skor - Stan Smith / Crop top - Nelly / Shorts - Runwaydreamz / Kofta - Nelly

Blir lite kär i allt fint. Att ha på sig det här en solig sommar dag hade inte skadat. Älskar hur det känns stilrent och sportig på samma gång. Skorna funderar jag starkt på att klicka hem! Pussar. 


Behind the eyes
// Allmänt

Foto av: Ena Iglebaek


Fika på paus
// Allmänt

Har nyss fikat på paus med Vera och Wilma. Riktigt roligt att träffa Vera som kommit ner från Kalix och prata om allt som har hänt de senaste åren. Nu ska jag och Wilma snart dra vidare till henne och så blir det nog utgång ikväll!


Orsa grönklitt
// Allmänt

Två härliga bilder från veckan. Har varit både mysigt och kul. Kommer sakna alla våra fik uppe på toppen och alla gånger jag ramlat i hoppen.. or naah Känns ändå otroligt härligt att vara hemma och ha tillgång till allt igen! Skogen är inte riktigt min grej, hehe.. Men de va en riktigt härlig resa! 


Latest
// Allmänt

Just nu sitter jag i stugan här i Orsa medan mamma åker längdskidor. Mina kusiner och morbror är på väg hit, så jag är lite extra glad. Vi har haft super bra väder, nästan lite för varmt! Är så glad att vi åkt hit, avslappning, skidor, snö.
Stannade på resturang på vägen hit / På väg till backen / Efter några åk på snowboard
På värlens mysigaste fik på toppen / Glada jag innan en rejäl vurpa / Världens godaste choklad