Black friday - Mymuse
// Allmänt


Underkläderna kom i en jätte söt låda!
Under kläder från Mymuse
 
Fått hem ett underkläds-set från Mymuse.se Galet nöjd! Super fint, bra kvalité och satt jätte bra på. Nu på fredag är det black friday och då har Mymuse 30-60% på hela deras hemsida. Perfekt tillfälle att passa på att shoppa lite finare underkläder för ett bra pris!


Ig pics
// Allmänt

Det är ju så sjukt svårt att blogga när det är mörkt 24 timmar om dygnet och aldrig bra foto ljus? hatar det så! Ska önska mig studiobelysning i julklapp så har jag tänkt testa att vlogga lite också. Men följ mig på ig: irres för bättre uppdatering.  


Jul & nyårs klänningar
// Mode

HÄR / HÄR / HÄR

Helt plöstligt kom jag på att det inte alls är långt kvar till jul och nyår! fick nästan lite panik inför att hitta de rätta kläderna. Älskar högtider och det är då jag gillar att göra mig extra fin. Kläderna över är verkligen något jag skulle kunna tänka mig ha på mig! 


Kreta resan
// Allmänt

Glöm inte ändra kvaliten till 750. 


Vinrött set
// Mode

Köpte detta vinröda set i Grekland, löve it. Älskar färgen och hur vringningen ser ut.  

Har verkligen varit super mycket på sistonde. Både i skolan och privat. Därför uppdateringen sett ut som den gjort. Kommer verkligen försöka uppdatera er men livet går somsagt före. Videon lovar jag er dock kommer imorgon, kram på er.